EL VIDEOJOC

1080 Snowboarding

Velocitat i acrobàcies a la neu

EL VIDEOJOC

1080 Snowboarding

Velocitat i acrobàcies a la neu

EL VIDEOJOC

1080 Snowboarding

Velocitat i acrobàcies a la neu

CEDIDES

Si en el darrer número parlàvem del Tony Hawk’s Pro Skater com una de les innovacions en els videojocs esportius de finals dels noranta, repetim la idea per recordar ara el 1080 Snowboarding, un joc de surf de neu publicat el 1999 i creat per Nintendo per a la seva consola Nintendo 64.

En aquell moment, el surf de neu era un esport que equivalia a modernitat i a anar a contracorrent. Segurament, això va influir en el seu èxit immediat pel que fa a vendes. Això, i el fet que es tractés d’una aposta per obrir el panorama dels videojocs esportius més enllà dels habituals, futbol, bàsquet, tennis, hoquei gel, etc.

Més enllà de l’aparença el 1080 Snowboarding responia a l’hora de jugar-hi. Oferia la possibilitat de ser un autèntic ‘surfer’, ja fos baixant les pistes a ritme vertiginós o bé provant d’aconseguir les piruetes més rebuscades a base de combinacions laberíntiques dels botons del comandament.

La música electrònica i el rap acompanyaven amb una banda sonora del tot apropiada al voltant d’aquest esport. També els efectes de so, les condicions variables del temps i els detalls gràfics com ara la roba dels ‘surfers’ o la marca que deixava la taula a la neu, aportaven un gran nivell de realisme.

EL VIDEOJOC: 1080 SNOWBOARDING
|  FOSBURY.CAT  |