EL VIDEOJOC

La saga NHL

Balls de bastons per a descobrir un nou esport

EL VIDEOJOC

La saga NHL

Balls de bastons per a descobrir un nou esport

EL VIDEOJOC

La saga NHL

Balls de bastons per a descobrir un nou esport

CEDIDES

Una de les grans coses que ens han permès els videojocs, ha estat poder introduir-nos a esports que a Catalunya molts desconeixíem per la falta de popularitat i projecció mediàtica. I aquest és el cas del NHL, que ja des del 1991, quan va aparèixer per primer cop per a la recordada consola Mega Drive, arriba un cop a l’any a les prestatgeries de les botigues per portar-nos a casa el realisme de la millor lliga del món d’hoquei sobre gel.

Pels iniciats en la matèria, el que sorprèn més la primera vegada que jugues a l’NHL són les baralles permeses amb un contrincant. El primer cop que hi vaig jugar no sabia que les lluites a cops de puny entre dos jugadors era una cosa ben habitual a la lliga nord-americana, fins que em vaig trobar un rival que llançava l’stick a terra i començava a repartir-me mastegots mentre el públic cridava, esperant que m’hi tornés. Realment sorprenent.

A partir d’aquí, però, l’NHL t’obre a un esport molt dinàmic i canviant que fa que l’experiència com a jugador guanyi en diversió, sempre i quan no et faci res no acabar mai d’entendre les normes, és clar. En qualsevol cas, una manera immillorable per intentar comprendre per què l’hoquei gel genera passions als EUA.

EL VIDEOJOC: NHL
|  FOSBURY.CAT  |