MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

MITJA PART

FOTOS

LES PLATGES AGAFEN PROTAGONISME

Terramar2015
Platja_caldetes

La platja de Caldetes és un exemple de les moltes platges del territori que prenen protagonisme esportiu quan arriba la calor i el bon temps. Aquí podem veure imatges de la Triatló Terramar i el Torneig d’handbol Platja Maresme Week que s’han celebrat aquest mes de juliol sobre l’arena de Caldes d’Estrac.

FOTOS: Bestrrail i Maresme Week


BARCELONA CORONA ALS GUANYADORS DEL MUNDIAL DE CREUERS

BARCELONA ORC WORLD CHAMPIONSHIP, 2015
20382_834796576602524_6911778546694569558_n

El Barcelona ORC World Championship ha estat clausurat amb un rotund èxit en una cerimònia d’entrega de premis que ha coronat als nous campions del món de vela de creuers. L’acte celebrat al Race Village del Reial Club Nàutic de Barcelona, ha estat presidit pel secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Gabril Arranz; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el president del Reial Club Nàutic de Barcelona, Enrique Corominas; el comodor del Reial Club Nàutic de Barcelona, Damian Ribas, i el president de la classe ORC, Bruno Finzi.

FOTOS: ORC Barcelona


ELS ESPORTS D’HIVERN NO PAREN A L’ESTIU

Equips femenins AN i U18 FCEH a Stubai
Stage de patinatge artístic amb Cristina Mauri. Pista gel FC Barcelona

Els equips femenins AN i U-18 de la FCEH realitzen la primera concentració a la neu, iniciant la pretemporada a Stubai (Àustria). A Barcelona, al Palau de gel del FCB, s’ha realitzat el prestigiós stage de tecnificació de patinatge artístic de la FCEH amb més de 25 participants, la prestigiosa entrenadora de la Federació Italiana de Gel Cristina Mauri i la gran Kima Gratacós, preparadora física de l’equip olímpic espanyol de natació sincronitzada.

FOTOS: FCEH


MITJA PART: FOTOS
|  FOSBURY.CAT  |