ESCALFAMENT

EL PODI


podi-2-atletic-terrassa

2n

podi-1-toni-bou

1r

podi-3-rosa-escribano

3r

TONI BOU, ATLÈTIC TERRASSA I ROSA ESCRIBANO

toni-bou

1. TONI BOU

Les gestes del pilot de Piera semblen infinites. Encara no té 30 anys i Toni Bou ja va camí dels 20 títols mundials en el trial, després d’aconseguir el 10è títol de campió del món indoor de forma consecutiva a finals de març a Marsella. Des de 2007 Toni Bou ha imposat una tirania impròpia d’un esport que compta amb altres pilots excel·lents, però les xifres són concloents: 116 podis i 77 victòries en grans premis, 10 títols de campió del món en pista coberta i 9 títols a l’aire lliure, pendents del què aconsegueixi fer aquest estiu. Irrepetible.

atletic-terrassa

2. ATLÈTIC TERRASSA

L’equip egarenc ha fet història aquest mes de març en classificar-se per primera vegada per a la final a 4 de la màxima competició continental d’hoquei herba, l’Eurohockey league. Els de Terrassa són bicampions europeus històrics, però fins ara sempre havien vist de lluny la fase final d’una competició plena d’equipassos holandesos i alemanys. Aquest 2016, però, la final a 4 es juga al Pau Negre de Barcelona i l’Atlètic Terrassa buscarà la gesta. El RC Polo s’ha quedat a les portes, en una excel·lent temporada de l’hoquei herba català.

rosa-escribano

3. ROSA ESCRIBANO

Si hi ha una atleta que fa temps que acumula mèrits per aparèixer al podi de La Fosbury aquesta és Maria Rosa Escribano, l’atleta de l’AA Palamós que competeix en campionats de veterans amb excel·lents resultats i que el passat mes de març es va proclamar campiona d’Europa W55 en Pentatló en pista coberta a Ancona, Itàlia. Escribano ha entrat per la porta gran, aconseguint un nou rècord d’Europa de la categoria amb 4.435 punts. La gironina també és campiona del món de triple salt i múltiple medallista en proves internacionals.

EL PODI: TONI BOU, ATLÈTIC TERRASSA I ROSA ESCRIBANO
|  FOSBURY.CAT  |