ESCALFAMENT

EL PODI


podi-2-lluis-marin

2n

podi-1-korfbal

1r

podi-3-korfbal

3r

ESTHER GUERRERO, LLUÍS MARÍN I KORFBAL CLUB BARCELONA

esther-guerrero-1

1. ESTHER GUERRERO

L’atleta de Banyoles ha començat la temporada de pista coberta en plena forma i ha batut el rècord d’Espanya de 600 metres amb un registre d’1:30:08 aconseguit el 22 de gener a Sabadell. L’anterior plusmarca s’havia aconseguit el 1988, quan Guerrero encara no havia nascut. La migfondista afronta aquest 2016 la temporada decisiva de la seva carrera: amb 26 anys disputarà els Jocs Olímpics de Rio si no hi ha cap imprevist, ja que és l’única atleta de l’estat espanyol que ha obtingut la marca mínima en els 800 m.

lluis-marin

2. LLUÍS MARÍN

El referent del surf de neu d’Andorra ha recuperat el seu millor nivell aquesta temporada i ha aconseguit tornar a pujar al podi d’una copa del món després de superar diverses molèsties físiques i lesions en les darreres temporades. Marín ha aconseguit la medalla de bronze a Feldberg (Alemanya), el mateix guardó que va aconseguir fa quatre temporades a Itàlia. Marín, en la segona prova disputada el penúltim cap de setmana de gener. Marín és 5è a la general de la Copa del Món després d’encadenar un 8è i un 14è lloc prèviament al seu podi.

korfbal-club-barcelona

3. KORFBAL CLUB BARCELONA

El club barceloní ha celebrat el seu 10è aniversari amb la victòria a l’Europa Shield, la segona millor competició continental de clubs, disputada entre el 22 i el 24 de gener a Castrop-Raxel (Alemanya). Era tot just la 3a participació internacional per a l’equip mixt barceloní, que l’any passat havia acabat en setena posició. Aquest 2016, però, el Korfbal Barcelona s’ha mostrat sòlid en tot moment i ha acabat guanyant la medalla d’or després de batre el Bec Anglès a la Final per un ajustat 14 a 13. El màxim anotador del torneig ha estat el català Javier Navarro, amb 27 punts.

EL PODI: ESTHER GUERRERO, LLUÍS MARÍN I KORFBAL CLUB BARCELONA
|  FOSBURY.CAT  |