BANQUETA

El 2016 s’estrena amb dos programes de ràdio dedicats a la pilota valenciana

BANQUETA

El 2016 s’estrena amb dos programes de ràdio dedicats a la pilota valenciana

BANQUETA

El 2016 s’estrena amb dos programes de ràdio dedicats a la pilota valenciana

PilotaVeu
www.pilotaveu.com

Foto: Mural #19


Aquests dos programes són “Colp a colp” un programa de PilotaVeu.com i ràdioGodella i El Mural 19#. El Mural de la pilota Valenciana


‘Colp a colp’ és un programa setmanal d’uns 15 minuts de duració que tractarà d’informar els oients de tota l’actualitat de la pilota valenciana així com totes aquelles iniciatives al voltant del món de la pilota que fan que siga referent cultural per a tots els valencians.

El programa serà emès en un principi per ràdio Godella 98.0 FM tots els dissabtes a les 14h, després també online al web www.pilotaveu.com i a poc a poc s’uniran nous mitjans a la iniciativa.

La idea naix gràcies als convenis de col·laboració de Pilotaveu amb els diferents mitjans per intentar aconseguir la màxima difusió i promoció de la pilota. Objectiu principal del projecte PilotaVeu.

Vernís sobre fusta 110 x 110 cm 2009 Col·lecció particular

1r programa ‘Colp a Colp’

El primer programa pilot ve marcat per l’inici de la Lliga Professional d’Escala i Corda. Al programa tinguérem un convidat de luxe, l’actual campió Puchol II que ens va fer una valoració de com veu la present edició.

També tinguérem la sort de rebre com a convidada un dels referents radiofònics del panorama valencià, Amàlia Garrigós, qui ens va contar les sorpreses que podem trobar en l’edició del seu programa El Mural d’Escola Valenciana, el qual tracta també sobre l’esport de la pilota.

Tot açò i més coses ho podreu escoltar clicant al següent enllaç!

Pots escoltar tots els programes i seguir tota la informació al següent enllaç: http://www.pilotaveu.com/etiqueta/colpacolp

El Mural #19 especial de la pilota valenciana

El Mural del mes de febrer fa una aproximació al ric, extens i polièdric món de la pilota valenciana des de diversos vessants: la promoció de l’esport de base des de la Federació, les escoles i els clubs. La formació al centre d’especialització, la vigència vibrant dels seus jugadors, els mites i les llegendes, la posada en valor dels trinquets i sobretot el repte de crear nous corrents de comunicació que seduïsquen el públic del present i el futur.

El Mural 19# està dedicat a Josep Lluís Bausset, gran cronista de la pilota valenciana i pioner de la ràdio en valencià.

Que és el Mural?

Es tracta d’una iniciativa d’Escola Valenciana realitzat per un equip de treballadors i treballadores de RTVV, conformat per dos tècnics i tres redactors-productors -professionals de Ràdio 9- “que s’han compromès de forma voluntària a fer un treball molt acurat”. Dirigit per la periodista Amàlia Garrigós, és completa amb periodistes, tècnics i productors amb una dilatada trajectòria en el món radiofònic com ara Pau Vendrell, Xelo Ribera, Esther Altabella, Pepe Moreno i Iňaki Maxkiaran.

La proposta és absolutament de servei públic. “No hi ha publicitat i l’equip humà que l’integra el porten a terme de manera altruista i voluntària”. El centre de producció d’El Mural són les instal•lacions radiofòniques de què disposa l’Ajuntament d’Alboraia, que és una de les institucions col•laboradores en aquesta iniciativa –juntament amb La veu del País Valencià- per a la qual “s’han posat totes les facilitats i tot el material tècnic a l’abast dels professionals que l’elaboren”.

Pots escoltar tots els programes al següent enllaç http://www.laveupv.com/especial/el-mural

EL 2016 S’ESTRENA AMB DOS PROGRAMES DE RÀDIO DEDICATS A LA PILOTA VALENCIANA
|  FOSBURY.CAT  |